Beşiktaş Sakatlar - Klaaf8nfwwi7fm / Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht.

Il y a 2 jours. Il y a 1 jour. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Il y a 10 heures. Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık .

Rachid ghezzal, altay maçında yok, . Mvu6r95j6gmwlm
Mvu6r95j6gmwlm from iasbh.tmgrup.com.tr
Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu. Il y a 3 jours. Il y a 3 jours. Il y a 1 jour. Il y a 3 jours. Yoksun olacak olan beşiktaş'ta sakat oyuncuların ne zaman döneceklerini a . Beşiktaş, adana demirspor maçında hem puan kaybetti hem de 3 yıldızını daha sakatlığa kurban verdi.

Il y a 10 heures.

Il y a 21 heures. Il y a 10 heures. Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu. Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Il y a 3 jours. Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Il y a 2 jours. Il y a 1 jour. Il y a 3 jours. Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Yoksun olacak olan beşiktaş'ta sakat oyuncuların ne zaman döneceklerini a .

Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Il y a 3 jours. Rachid ghezzal, altay maçında yok, .

Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Tbyawsm9ffrwpm
Tbyawsm9ffrwpm from kronos34.news
Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht. Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Beşiktaş, adana demirspor maçında hem puan kaybetti hem de 3 yıldızını daha sakatlığa kurban verdi. Il y a 2 jours. Il y a 21 heures. Il y a 3 jours. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Il y a 1 jour.

Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık .

Beşiktaş, adana demirspor maçında hem puan kaybetti hem de 3 yıldızını daha sakatlığa kurban verdi. Yoksun olacak olan beşiktaş'ta sakat oyuncuların ne zaman döneceklerini a . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Il y a 1 jour. Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Il y a 2 jours. Il y a 10 heures. Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht. Il y a 21 heures. Il y a 3 jours. Rachid ghezzal, altay maçında yok, .

Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Il y a 1 jour. Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht.

Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! O7sypl2y6c68 M
O7sypl2y6c68 M from www.sonmuhur.com
Il y a 3 jours. Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Yoksun olacak olan beşiktaş'ta sakat oyuncuların ne zaman döneceklerini a . Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht. Rachid ghezzal, altay maçında yok, . Süper lig'de 20 takımın sakat cezalı ve sarı kart sınırında tüm . Il y a 10 heures.

Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu.

Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Il y a 3 jours. Il y a 10 heures. Il y a 3 jours. Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht. Yoksun olacak olan beşiktaş'ta sakat oyuncuların ne zaman döneceklerini a . Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Rachid ghezzal, altay maçında yok, . Il y a 21 heures. Il y a 3 jours. Beşiktaş, francisco montero'nun üst solunum yolu enfeksiyonu. Beşiktaş, turkcell süper lig'de 4 şubat pazar günü deplasmanda gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı . Il y a 2 jours.

Beşiktaş Sakatlar - Klaaf8nfwwi7fm / Diese übersicht listet alle spieler, die bei dem verein besiktas derzeit verletzt oder gesperrt sind und die, denen eine sperre droht.. Beşiktaş'ın tek sorunu sakat oyuncular değil, hiçbir sakatlığı olmadan sakattan beter oynayan oyuncular da en az sakatlıklar kadar sorun! Haftasında oynanan adana demirspor maçında sakatlanan yıldızları michy batshuayi ve cyle larin'in sakatlık . Yoksun olacak olan beşiktaş'ta sakat oyuncuların ne zaman döneceklerini a . Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan beşiktaş'ta atiba, salih uçan, oğuzhan özyakup ve pjanic'te sakatlandı. Il y a 10 heures.